23/12/2015

Δυναμικο

Η ομάδα που κάνει την εταιρεία μας να πετάει, κατα «κάποια»  σειρά, είναι η εξής:

Ιωάννα Παπαδοπούλου

Η Ιωάννα είναι η ψυχή της εταιρείας και η καλύτερη επαγγελματική φωνή που ακούγεται στις αυτόματες απαντήσεις τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Μακάρι να μας επέτρεπε να αναρτήσουμε φωτογραφία της.

Trinity Μπουκουβάλα

Η Trinity είναι ο καλός ιστός που μας συνδέει, μας επικεντρώνει στο στόχο μας και μας προσέχει να είμαστε παραγωγικοί και εξυπηρετικοί.

Θοδωρής Παπαδόπουλος

TED
Ο Ted είναι η ήρεμη δύναμη και το σταθερό στήριγμα της Transcom-Teligence.
Μηχανικός Η/Υ SBS
Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών

Μπάμπης Χάλδας
BABIS
Ο Μπάμπης είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές C++ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εργασία του εξάγεται σε μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς οίκους του εξωτερικού.

Ιωάννης Καμπόλης

Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε μία επιχείρηση και όχι μόνο. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν κοντά τους γιατί είναι καλός, ιδιοφυιής, σταθερός και υπομονετικός.
Διδάκτωρ Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2005) μας γεμίζει σιγουριά με την παρουσία του.

Παναγιώτης Ι. Κ. Λιακόπουλος
PAN

Δέν υπάρχουν  άλυτα προβλήματα και εκκρεμότητες για τον Παναγιώτη.
Άνθρωπος του καθήκοντος, σταθερός  και πολυ αγαπητός.
Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2002)

 

Αργύρης Βλαχούτσικος
ARGY

Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών με τεράστιες γνώσεις και πείρα σε μικρά και μεγάλα project και ο πλέον ευαίσθητος απο όλους μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Νίκος Εργάς

ERGAS

Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών απο τους ελάχιστους της παλιάς καλής σχολής.
Ο Νίκος είναι ο  «εφαρμοσμένης επιστήμης Μηχανικός» που θέλει κοντά του ο κάθε σύγχρονος  επιχειρηματίας.

 

Γιάννης Παΐσιος

paisios

Ο Γιάννης, είναι ο Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών με την μεγαλύτερη ενεργό πείρα στις εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα στην υποστήριξη του Ελληνικού Δημοσίου. Πείρα άνω των 45 ετών. Όπως είναι φυσικό, έχει άποψη επι παντός επιστητού και μας δείχνει το δρόμο λέγοντάς μας ανα πάσα στιγμή τί πρέπει να γίνει και πώς θα γίνει.

Σμίγκολ (ή Σνίκολ γιαυτούς που γνωρίζουν)

IMG_0307

Αν και του έδωσαν σύνταξη για να ξεκουμπιστεί, εκείνο δεν ξεκολλάει απο την Transcom, για άγνωστους στην επιστήμη λόγους. Τριγυρνά τις νύχτες ανάμεσα στα μηχανήματα και τέρπεται απο το γουργούρισμα των ανεμιστήρων και απο τα φωτάκια των δίσκων που σπινθηρίζουν μέσα στα σκοτάδια. Η παράδοση λέει οτι έγινε Γκόλουμ απο τότε που τον έβαλαν να ηχογραφήσει με τη φωνή του μία αυτόματη απάντηση στα γραφεία μίας επισκοπής.
Το Σμίγκολ είναι αποκρουστικό, αλλά ενδέχεται να έχει αισθήματα, γιατί νομίζει οτι προσφέρει βοήθεια.

Όλοι οι παραπάνω αγαπητοί συνάδελφοι εργάζονται είτε ως άμισθοι σύμβουλοι όπως ο Γιάννης Παΐσιος και ο Ν. Παπαδόπουλος, ως συνεργαζόμενοι επαγγελματίες όπως ο Γιάννης Καμπόλης, ο Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Νίκος Εργάς και ο Αργύρης Βλαχούτσικος, ως υπάλληλοι όπως η Τριάδα Μπουκουβάλα, και ως μέτοχοι όπως ο Μπάμπης Χάλδας η Ιωάννα και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.