MATRIX ETERNITY NE VoIP PBX

 

Σε  αντίθεση  με το παρελθόν, σήμερα η επικοινωνία είναι δομημένη έτσι που  δεν βασίζεται σε μία μόνο υποδομή δικτύου. Σήμερα μπορούμε να επιλέξουμε να επικοινωνούμε μέσω του δικτύου  IP, του ασύρματου δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή με κοινά δίκτυα μεταγωγής POTS. Οι ανάγκες είναι πολλές και διάφορες. Με αυτόν τον τρόπο μόνο τα συστήματα που επιτρέπουν την σύγκλιση όλων των ειδών των επικοινωνιών μπορούν να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν πέρα από τα όρια των συμβατικών συστημάτων τηλεφωνίας.

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει το νέο ETERNITY NE – Την επόμενη γενιά SMB IP-PBX, το εργαλείο που θα επιτρέψει να εκσυγχρονιστούν από τώρα οι σημερινές επιχειρήσεις.

Το ETERNITY NE υποστηρίζει όλα τα δίκτυα: Κοινά POTS, GSM / UMTS και VoIP σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Τα εσωτερικά μπορεί να είναι ψηφιακά (2σύρματα), αναλογικά (2σύρματα), VoIP ή να χρησιμοποιούμε τα “Mobile Extensions” που ουσιαστικά είναι τα κινητά μας τηλέφωνα.

Ανεξαρτήτως από το δίκτυο που θα καταφθάσει η κλήση, το ETERNITY NE παρέχει απαράμιλλη ποιότητα επικοινωνίας σε κάθε μορφής εσωτερικού του, είτε κινητό τηλέφωνο είναι αυτό, είτε IP, ψηφιακές συσκευές ή αναλογικές συσκευές.

Με τα Mobile Extensions (τα κινητά τηλέφωνα εργάζονται ως εσωτερικά του συστήματος) οι χρήστες τους μπορούν να αντιγράψουν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου του γραφείου τους στο κινητό τους τηλέφωνο και έτσι τους επιτρέπεται να πραγματοποιούν, να δέχονται, να βάζουν σε αναμονή και να μεταβιβάζουν κλήσεις όπως ακριβώς κάνουν τα  άλλα εσωτερικά του γραφείου τους.

Τα δε εσωτερικά τηλέφωνα γίνονται μεταφερόμενα με το ETERNITY NE αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και VoIP τηλέφωνα που κάνουν login από οποιοδήποτε δίκτυο IP. Επίσης τα ψηφιακά και τα αναλογικά εσωτερικά του συστήματος μπορούν να απολαύσουν τα ίδια προτερήματα που είναι διαθέσιμα με τα IP εσωτερικά τηλέφωνα της νέας γενιάς IP-PBX

Η πλατφόρμα επικοινωνίας έχει δημιουργηθεί με υψηλά πρότυπα και δεν χρειάζεται ο χρήστης του να έχει υψηλού επιπέδου γνώσεις για να μπορεί να το χειρίζεται. Είναι εύκολο στη χρήση και στη διαμόρφωση του, προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Διάγραμμα Συνδεσιμότητας

Επέκταση Κινητικότητας
Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα προσφέρει συνδεσιμότητα με δίκτυα GSM / UMTS με προαιρετική κάρτα, παρέχοντας στο χρήστη βελτιωμένες δυνατότητες όπως το Callback. Άλλες σημαντικές υπηρεσίες όπως το Automatic Number Translation, η αυτόματη επιλογή δικτύου και ο προϋπολογισμός χρέωσης βρίσκονται ενσωματωμένες στο σύστημα.

Ευκαιρία
Το ETERNITY NE είναι η σωστή επιλογή για να μεταβείτε στον κόσμο του VoIP ενώ παράλληλα διατηρείτε τη σύνδεση σας στη παραδοσιακή τηλεφωνία μέσω των PSTN γραμμών και της GSM τηλεφωνίας. Περιέχει έναν ενσωματωμένο Registrar και Server Proxy οι οποίοι παρέχουν πρωτοποριακές λειτουργίες όπως την κατάσταση του κάθε ενός εσωτερικού (Presence),  την άμεση επικοινωνία κ.α.

Αρχιτεκτονική
Η αρχιτεκτονική του ETERNITY NE διευκολύνει τον χρήστη να επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό τεχνολογιών επικοινωνίας και να εκμεταλλευτεί την σταθερότητα και την απλότητα των απλών γραμμών με την ευελιξία του GSM και του VoIP προς μεγάλο όφελος του χρήστη.

Επιπλέον, το ETERNITY NE μειώνει σημαντικά το κόστος αφού εξαλείφει τις ανάγκες για τους χρήστες να επενδύσουν σε επιπρόσθετα συστήματα όπως είναι τα Auto Attendant, οι πύλες κινητής τηλεφωνίας, οι gateways και τα συστήματα Voice Mail, γιατί τα περιέχει όλα.

Ευελιξία
Το ETERNITY NE παρέχει πραγματική ευελιξία στους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ως εσωτερικά του τηλεφωνικού κέντρου. Οι χρήστες όχι μόνο μπορούν με αυτά να πραγματοποιήσουν και να δεχτούν κλήσεις μέσω του ETERNITY, αλλά επίσης μπορούν να χρησιμοποιούν τις περισσότερες από τις λειτουργίες ενός τηλεφωνικού κέντρου όπως είναι η μεταφορά της κλήσης, η προώθηση, το σύστημα Voice Mail, Κλήση τηλεφωνικού καταλόγου και η συνδιάσκεψη από τα κινητά τους τηλέφωνα εντός και εκτός του γραφείου.

Εν συνεχεία τα γραφεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα δίκτυα Wi-Fi για τη διευκόλυνση των εργαζομένων με το γραφείο σε όλη την κινητικότητα και την ελευθερία από το να είναι “δεμένοι” με το γραφείο τους. Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τηλέφωνα συμβατά με το πρωτόκολλο SIP και το WiFi έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στους πόρους του συστήματος από οπουδήποτε και να έχουν δυνατότητες μεταφοράς κλήσεων, Voice Mail, έλεγχο παρουσίας, κλήση τηλεφωνικού καταλόγου και συνδιάσκεψη. Αυτό υποκαθιστά  την ανάγκη των DECT τηλεφώνων με το πρόσθετο πλεονέκτημα της ευρύτερης σύνδεσης, της απλής εφαρμογής και του κόστους.