23/12/2015

Προφιλ Εταιριας

Η εταιρεία TRANSCOM / TELIGENCE είναι μόλις 26 ετών (Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996 με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 003644501000).
Αντικείμενό της, ήταν η ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών. Ο πρώτος στόχος που τέθηκε ήταν τα μηχανήματα διαχείρισης φωνής: Αυτόματες Απαντήσεις, Φωνητικό Ταχυδρομείο και IVR (interactive voice response).
Η πρώτη λύση φωνητικόυ ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε, υιοθετήθηκε αμέσως από τους τηλεπικοινωνιακούς οίκους και εξαπλώθηκε στην παγκόσμια αγορά. Σήμερα πολλοί γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί οίκοι χρησιμοποιούν τη λύση αυτή.

Σύντομα ο ΟΤΕ  προχώρησε σε ειδική συμφωνία- σύμβαση με την TRANSCOM και από τότε μέχρι και σήμερα η TRANSCOM υποστηρίζει Πανελλαδικά τον Οργανισμό με συνέπεια και αμεσότητα.

Τα μηχανήματα αυτά αποτέλεσαν την ενότητα “μηχανές διαχείρισης φωνής” και είναι οι αυτόματες γραμματείς, οι προαπαντήσεις, τα φωνητικά ταχυδρομεία και τα συστήματα IVR. Με αυτά, εφοδιάστηκαν οι κεντρικές υπηρεσίες του ΟΤΕ, το 131, τα Υπουργεία, η Βουλή και πολλοί άλλοι οργανισμοί και επιχειρήσεις.

Αργότερα προστέθηκαν τα επαγγελματικά μηχανήματα καταγραφής συνομιλιών με τα οποία εφοδιάστηκε η ΓΑΔΑ, το ΓΕΣ, η Πολεμική Αεροπορία, Τράπεζες και πολλές εταιρείες.

Σήμερα, η εταιρεία έχει  προχωρήσει πέρα από τα μηχανήματα διαχείρισης φωνής, στην εξειδικευμένη κατασκευή τηλεπικοινωνιακού software καθώς και στα συστήματα ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών 5ης γενεάς που αποτελούν φαινόμενο στον χώρο των τηλεπικοινωνιών γιατί επετεύχθη σύγκλιση των τεχνολογιών GSM, ISDN και VoIP σε ένα μηχάνημα με πολλές εφαρμογές όπως CTI, IVR, CALL CENTER, GSM GATEWAY, CALL LOGGER και τηλεφωνικό κέντρο.

Εκτός απο την ανάπτυξη λύσεων και εμπορία τηλεπικοινωνιακών ειδών, η TRANSCOM παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης παραμετροποίησης και τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες της.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι  πιστοποιημένες από το ISO 9001:2000.

 

 

Οικονομικά στοιχεία (κάνετε κλικ στο κείμενο)

screen-shot-2016-09-30-at-10-36-00